Kerstboom
service
nederland

Versierde kerstboom huren

Ga totaal ontzorgd de feestdagen in en make it a December to remember!

Totaal ontzorgt, op basis van huur
ruim 15 jaar ervaring
kies ieder jaar een ander thema

Kerstboomservice
nederland

Stylingservice op locatie

Totaal ontzorgt, op basis van huur

ruim 15 jaar ervaring

kies ieder jaar een ander thema

Versierde kerstboom huren

Wist je dat je een versierde kerstboom ook eenvoudig kunt huren? Waarschijnlijk niet. Daarom brengen wij dit graag bij je onder de aandacht. Kerstboom Service Nederland biedt deze service al jaren en heeft inmiddels al in heel wat huishoudens, kantoren en bedrijven een belangrijke bijdrage geleverd aan een heerlijke kerst. Want kerst is toch geen kerst zonder fraaie boom. Daarom is een gedecoreerde kerstboom huren helemaal geen gek idee.

Shop bekijkenBel: 071 3310719

Een versierde kerstboom huren voor een droomkerst

Kerst heeft iets magisch. Iedereen heeft er wel een bepaalde, romantische voorstelling van. De kerstboom speelt vaak een centrale rol in die voorstelling. Iedereen wil toch een indrukwekkende, prachtig versierde kerstboom thuis hebben staan? Door een kerstboom te huren kun je hiervoor zorgen. Kerstbomen huren is iets dat sterk aan populariteit wint. Dat is terecht, want het biedt je een aantal belangrijke voordelen.

Geen gedoe, maximaal gemak en een prachtig resultaat

Een versierde kerstboom huren is een uitstekende manier om te zorgen voor een geslaagde kerst, zonder hier al te veel moeite voor te hoeven doen. Sommige mensen vinden het heerlijk om de hele dag met de boom in de weer te zijn, maar voor de meeste mensen is het opzetten van de kerstboom toch vooral een hoop gedoe en ergernis. Een boom kopen (en nog maar afwachten wat de kwaliteit is), al die versiering weer van zolder halen (als je het überhaupt nog kunt vinden, en dan zul je ook nog eens zien dat de lichtjes niet werken); nee, een kerstboom huren is een veel eenvoudigere optie. Bovendien zul je ervaren dat de kosten van een gedecoreerde boom huren ontzettend meevallen. Omdat je huurt, betaal je geen prijs voor de aanschaf van een dure boom.

Geniet van de kunde van een professional

Iedereen kan natuurlijk een kerstboom versieren, maar een versierde kerstboom huren bij een ervaren professional is dé manier om zeker te weten dat je de kerstdagen zult vieren met een prachtige boom in huis. Kerstbomen huren kan in allerlei vormen en stijlen. Of je nu een traditionele, landelijke/romantische, extravagante of moderne boom wilt gaan; wij zorgen altijd voor de versiering die bij je wensen, eisen, budget en interieur past.

Klinkt een versierde kerstboom huren jou als muziek in de oren? Je kunt altijd online bij ons terecht en bent natuurlijk ook van harte welkom in ons atelier in Roelofarendsveen. Wij leveren door geheel Nederland en hebben reeds versierde kerstbomen geplaatst in:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Haarlem
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Wassenaar
 • Zoetermeer

Met name in de provincies Zuid Holland, Noord Holland, Noord Brabant, Gelderland en Utrecht hebben we de laatste tijd veel nieuwe klanten mogen verwelkomen.


Recommended for you

Kerstboomservice Nederland is een onderdeel van Bloemenservice Nederland. Een bloemist met passie voor betoverende creaties. Tijdens de feestdagen zijn wij volledig gespecialiseerd in het leveren van kerstdecoraties door heel Nederland. Ons team van topstylisten tovert uw locatie in een handomdraai om tot een sprookjesachtige kerstsetting.

Kerstdecoratie

van krans tot guirlande

Maak de kerstsfeer compleet door naast een prachtige boom de ruimte aan te vullen met sfeervolle decoratie. Wij zorgen ervoor dat deze items in het gekozen sfeerthema worden gemaakt.

Style guide

laat je inspireren

Kerstversiering is leuk, helemaal in de stijl van een van onze 14 prachtige sfeerthema’s!
Blader door ons kers(t)verse magazine en
laat je inspireren!

Kerstbomen huren

Basic - luxe - sneeuwboom

Wij bieden een basic en luxe lijn aan. Ieder concept is te kiezen in een eigen thema en kan
uitgebreid worden met diverse andere items zoals eyecatchers, kerststukken, guirlandes etc.

Style Guide ontvangen?

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter om de inspiratie guide te ontvangen

kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie

HAPPY CUSTOMERS

HAPPY CUSTOMERS

Reviews

KSN voorziet ons hotel al jaren van prachtige kerstdecoraties. Zeer trouwe en fijne partner om mee samen te werken.
Joey de Kruijf
Central Park Voorburg
KSN heeft bij ons thuis de kerstboom verzorgt en volledig gedecoreerd. In een woord grandioos. Zowel de kwaliteit als klantvriendelijkheid zijn boven verwachting.
Corry Peery
Woning in Gorinchem
Het Spaarne Gasthuis heeft vanaf 2020 gekozen voor Kerstboomservice Nederland, en daar zijn wij nog erg blij mee! Annemarie en haar team luistert naar onze wensen en zet elk jaar iets moois neer. Ook dit jaar al weer druk bezig met de voorbereidingen 😀
Niels Witting
Spaarne Gasthuis ziekenhuizen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Jasper Prins
DAF Trucks

HAPPY CUSTOMERS

Let's meet

Bodil is onze creatieve duizendpoot.
Ze werkt de mooiste offertes uit maar staat op de dagen van uitlevering ook zelf bovenaan die ladder om je kerstdecoraties te plaatsen.

Bodil Office Rockstar met styling skills

Let's meet

Femke is een van onze topstylisten die zowel bloemwerk voor bruiloften als kerstarrangementen tot in de puntjes verzorgt. December is één van haar favoriete maanden omdat ze gek is op chocolade en het creëren van prachtige kerstdecoraties.

Femke Stylist

Let's meet

Thari is onze Frontoffice Rockstar, eenmaal uw favoriete
kerst-items uitgekozen is zij jullie contactpersoon en ze zorgt voor de administratieve kant.

Thari Frontoffice Rockstar

Let's meet

Bianca is onze queen of the team, ze zorgt dat alle maatwerk kerstarrangementen perfect gemaakt worden door onze stylisten. Controle is haar tweede naam en er gaat niets de deur uit zonder haar goedkeuring.

Bianca Queen of the team

Let's meet

Zoveel vrachtwagens tegelijkertijd laten rijden met strakke deadlines vraagt om een serieuze topper logistiek. Als chef van de enorme loods vol kerstmagie, zorgt Cees dat al onze teams de juiste producten krijgen, en is hij verantwoordelijk voor alle logistiek.

Cees Kromhout Logistiek manager

Let's meet

Trotse founder van KSN en inmiddels al 15 jaar aan het
roer van dit mooie bedrijf. Creativiteit zit in haar DNA en
ze is verantwoordelijk voor de sales. Samen met haar
team zet ze de mooiste totaalplaatjes neer en ziet ze
ieder pand als unieke uitdaging.

Annemarie Hoekstra Founder

X
 • Geen producten in de lijst
0%
 • Inloggen
 • Registreren
 • Registration disabled
Registration disabled