Faq

Kerst met Kerstboomservice Nederland betekent voor u een stukje gemak. Geen gesleep met grote dozen en geen voorraad van kerstspullen. Dit doen wij allemaal voor u! Of het nu gaat om een groot ziekenhuis, kasteel, kantoor, restaurant of de tandarts op de hoek, wij leveren maatwerk voor iedereen.

Wij werken met kunstkerstbomen en decoraties die voldoen aan alle veiligheidsnormen. Indien u als bedrijf kiest voor een echte boom binnen dan bent u, volgens de Nederlandse wetgeving, verplicht deze te laten impregneren en zal die hierdoor echt een hele korte levensduur hebben. Daarom zit je met onze prachtige kunstkerstbomen altijd goed!

Afhankelijk van budget en de afstand (max 1 uur vanaf Roelofarendsveen) kan er een stylist speciaal vooraf komen kijken bij jullie op locatie. Dit doen we bij budgetten vanaf 5000 euro excl btw, en mits de agenda dit nog toelaat. De ervaring leert dat orders onder dit bedrag echt makkelijk via zoom/mail/telefoon besproken kunnen worden. Het enige dat we nodig hebben zijn wat goede foto’s van de ruimte en de hoogte van het plafond.

We vragen je alleen duidelijk de plek door te geven waar wat mag komen, voor stroom en verlengsnoeren te zorgen. De rest doen wij ALLEMAAL. U hoeft alleen maar te genieten.

Jazeker! We zijn allemaal gek op korting toch?! Kies je niet alleen voor dit jaar maar ook voor 1 of 2 daarop volgende jaren voor KSN dan krijg je een mooie korting. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Ja die zijn er, mits je echt vroeg bent met bestellen. Bijzondere wensen kunnen we het beste waarmaken als je dit al rond de zomerperiode aangeeft.

Ja onze kerstartikelen voldoen uiteraard aan de brandveiligheidseisen. NEN EN 71-2, NEN EN 60-65, NEN EN 60-66. Op verzoek kunt u per e-mail een certificaat aanvragen voor bij uw bestelling. Tevens is onze verlichting voorzien van het KEMA keurmerk.

De meeste klanten willen tussen 10 november en 12 december hun locatie in kerstsfeer hebben. Wij plannen routes door het hele land die zo efficiënt en duurzaam mogelijk zijn en beloven dan ook binnen die data te komen leveren. Heb je een andere datum of voorkeur in gedachten? Laat het ons dan weten, we doen altijd enorm ons best de wensen van iedereen in te vullen.

De meeste klanten willen dit zo snel als mogelijk na nieuwjaarsdag weer weg hebben. Wij garanderen dat dit binnen 7 werkdagen na 1 januari is geregeld. Heb je een andere datum in gedachten, bijvoorbeeld in verband met een nieuwjaarsreceptie? Laat het ons dan weten, we doen altijd enorm ons best de wensen van iedereen in te vullen.

Jazeker, heb je een kleinere order en wil je die graag bij ons oppikken dan kan dat uiteraard. Dit kan op Sotaweg 42, 2371 GD Roelofarendsveen (direct aan de A4) We spreken met elkaar af vanaf wanneer je order gereed is en wanneer je het kunt komen ophalen.

Jazeker, hier kunnen we veel in betekenen tegen een extra fijne prijs omdat dit buiten ons hoogseizoen valt. Mail ons gerust voor meer informatie.

Om echt ALLE keus te kunnen hebben is de beste periode de lente. Vaste klanten kunnen in tijdens de pre-sale in Maart- April hun wensen al exclusief doorgeven en nieuwe klanten direct vanaf 1 Mei. Ervaring leert dat rond juli 50% van onze voorraad al gereserveerd is en sommige artikelen vanaf dan dus niet meer beschikbaar zijn. Het is dus altijd wijs heel voeg je wensen door te geven als je veel keus wilt hebben. Denk je er pas rond de herfst aan? Ook geen probleem mail ons dan je wensen en we bespreken samen wat er nog mogelijk is.

Neem contact op

X
  • Geen producten in de lijst
0%
  • Inloggen
  • Registreren
  • Registration disabled
Registration disabled