Kerstboom
service
nederland

Kerstdecoratie huren

Ga totaal ontzorgd de feestdagen in en make it a December to remember!

Totaal ontzorgt, op basis van huur
ruim 15 jaar ervaring
kies ieder jaar een ander thema

Kerstboomservice
nederland

Stylingservice op locatie

Totaal ontzorgt, op basis van huur

ruim 15 jaar ervaring

kies ieder jaar een ander thema

Kerstdecoratie huren voor een sfeervolle Kerst

Een kerstboom optuigen is één ding, maar de decoratie in de rest van de ruimten is vaak een stuk lastiger. Kerst is altijd een hele knusse tijd van het jaar, en daarom moet de omgeving gezellig zijn en dit gevoel ook uitstralen. Dit geldt ook voor bedrijven en grote winkelpanden. Denk aan een mooie guirlande of gedecoreerde kerstkrans aan de muur. Items die meteen de aandacht trekken. Dit soort kerstdecoratie zorgt voor een prettige en warme kerstsfeer. Maar heb je dit allemaal in huis? En zo nee, wat kost het wel niet om alles in huis te halen? Geen paniek, bij Kerstboom Service Nederland kun je nu alle kerstdecoratie huren. Al onze kerstproducten zijn in veel verschillende kleurentrends te bestellen. En de prijzen zijn erg acceptabel en ook nog eens op basis van huur van een hele kerstperiode. Wat houdt je nog tegen?

Shop bekijkenBel: 071 3310719

Ruime keuze in kerstdecoratie huren

De één houdt van een guirlande en veel rode en gouden kerstballen, en de ander wil het liefste alles wit, witter, witst. Voor iedere smaak hebben we kerstdecoratie te huur. Kies voor vazen gevuld met prachtige kerstballen of een opvallend kerststuk met onze kerstarrangementen. Echt uitpakken deze Kerst? Kies dan voor de grandioze Kerst entree, een soort guirlande maar dan in een boog voor je deur. Hiermee steel je zeker de show! Wij zorgen voor een fijne kerstsfeer in uw bedrijf, op kantoor, winkel of huis. Bij ons huur je alle kerstdecoraties voor een sfeervolle en verzorgde kerstsfeer. Bestel gemakkelijk online de kerstdecoratie en Kerstboom Service Nederland ontzorgt je van begin tot eind. Onze styliste is een ster in het opbouwen en installeren van de kerstdecoraties. Na de feestdagen staan we weer op de stoep om alles netjes op te ruimen. Geheel volgens afspraak.

Kerstdecoratie maakt de kerstsfeer compleet

Breng de kerstsfeer op kantoor of in huis met onze kerstdecoratie. Versier de ruimten met de mooiste ballen en kerstdecoratie. Bij Kerstboom Service Nederland hebben we een goede smaak voor interieur en aankleding en dat allemaal tegen zeer acceptabele kosten. Bekijk de voorbeeldfoto’s maar eens van de prachtige kerstdecoratie die je bij ons kunt huren. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding ook nog eens erg goed. Inmiddels gingen klanten uit geheel Nederland en met name uit de provincies Zuid Holland, Utrecht, Noord Brabant, Gelderland en Noord Holland je voor. Wij leveren onze kerstdecoratie onder andere in:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Haarlem
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Wassenaar
 • Zoetermeer


Recommended for you

Kerstboomservice Nederland is een onderdeel van Bloemenservice Nederland. Een bloemist met passie voor betoverende creaties. Tijdens de feestdagen zijn wij volledig gespecialiseerd in het leveren van kerstdecoraties door heel Nederland. Ons team van topstylisten tovert uw locatie in een handomdraai om tot een sprookjesachtige kerstsetting.

Kerstdecoratie

van krans tot guirlande

Maak de kerstsfeer compleet door naast een prachtige boom de ruimte aan te vullen met sfeervolle decoratie. Wij zorgen ervoor dat deze items in het gekozen sfeerthema worden gemaakt.

Style guide

laat je inspireren

Kerstversiering is leuk, helemaal in de stijl van een van onze 14 prachtige sfeerthema’s!
Blader door ons kers(t)verse magazine en
laat je inspireren!

Kerstbomen huren

Basic - luxe - sneeuwboom

Wij bieden een basic en luxe lijn aan. Ieder concept is te kiezen in een eigen thema en kan
uitgebreid worden met diverse andere items zoals eyecatchers, kerststukken, guirlandes etc.

Style Guide ontvangen?

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter om de inspiratie guide te ontvangen

kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie

HAPPY CUSTOMERS

HAPPY CUSTOMERS

Reviews

KSN voorziet ons hotel al jaren van prachtige kerstdecoraties. Zeer trouwe en fijne partner om mee samen te werken.
Joey de Kruijf
Central Park Voorburg
KSN heeft bij ons thuis de kerstboom verzorgt en volledig gedecoreerd. In een woord grandioos. Zowel de kwaliteit als klantvriendelijkheid zijn boven verwachting.
Corry Peery
Woning in Gorinchem
Het Spaarne Gasthuis heeft vanaf 2020 gekozen voor Kerstboomservice Nederland, en daar zijn wij nog erg blij mee! Annemarie en haar team luistert naar onze wensen en zet elk jaar iets moois neer. Ook dit jaar al weer druk bezig met de voorbereidingen 😀
Niels Witting
Spaarne Gasthuis ziekenhuizen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Jasper Prins
DAF Trucks

HAPPY CUSTOMERS

Let's meet

Bodil is onze creatieve duizendpoot.
Ze werkt de mooiste offertes uit maar staat op de dagen van uitlevering ook zelf bovenaan die ladder om je kerstdecoraties te plaatsen.

Bodil Office Rockstar met styling skills

Let's meet

Femke is een van onze topstylisten die zowel bloemwerk voor bruiloften als kerstarrangementen tot in de puntjes verzorgt. December is één van haar favoriete maanden omdat ze gek is op chocolade en het creëren van prachtige kerstdecoraties.

Femke Stylist

Let's meet

Thari is onze Frontoffice Rockstar, eenmaal uw favoriete
kerst-items uitgekozen is zij jullie contactpersoon en ze zorgt voor de administratieve kant.

Thari Frontoffice Rockstar

Let's meet

Bianca is onze queen of the team, ze zorgt dat alle maatwerk kerstarrangementen perfect gemaakt worden door onze stylisten. Controle is haar tweede naam en er gaat niets de deur uit zonder haar goedkeuring.

Bianca Queen of the team

Let's meet

Zoveel vrachtwagens tegelijkertijd laten rijden met strakke deadlines vraagt om een serieuze topper logistiek. Als chef van de enorme loods vol kerstmagie, zorgt Cees dat al onze teams de juiste producten krijgen, en is hij verantwoordelijk voor alle logistiek.

Cees Kromhout Logistiek manager

Let's meet

Trotse founder van KSN en inmiddels al 15 jaar aan het
roer van dit mooie bedrijf. Creativiteit zit in haar DNA en
ze is verantwoordelijk voor de sales. Samen met haar
team zet ze de mooiste totaalplaatjes neer en ziet ze
ieder pand als unieke uitdaging.

Annemarie Hoekstra Founder

X
 • Geen producten in de lijst
0%
 • Inloggen
 • Registreren
 • Registration disabled
Registration disabled