Kerstboom
service
nederland

Kerstboom huren

Ga totaal ontzorgd de feestdagen in en make it a December to remember!

Totaal ontzorgt, op basis van huur
ruim 15 jaar ervaring
kies ieder jaar een ander thema

Kerstboomservice
nederland

Stylingservice op locatie

Totaal ontzorgt, op basis van huur

ruim 15 jaar ervaring

kies ieder jaar een ander thema

Eenvoudig een kerstboom huren, het is mogelijk!

Breng de kerstsfeer in huis of in het bedrijf, met een gedecoreerde kerstboom zonder dat het veel tijd en inspanning kost. Als dit voor jou als muziek in de oren klinkt, dan moet je het huren van kerstbomen echt eens overwegen. Sommige mensen vinden het heerlijk om een hele dag te spenderen aan het uitzoeken van een boom en het decoreren ervan. Anderen kijken er als een berg tegenop en vinden het fijn als er binnen no time een boom staat. Bij Kerstboom Service Nederland kies je online welke kerstboom je zou willen huren. Je zult gegarandeerd versteld staan van de kwaliteit en de scherpe prijs die Kerstboom Service Nederland kan bieden. Wij verhuren kerstbomen aan bedrijven en particulieren en komen die bij jou op locatie plaatsen door geheel Nederland. Onze stylisten zullen de boom prachtig versieren en jij hoeft hem alleen nog maar uit te kiezen! Zelfs het afbouwen laat je geheel aan ons over. Dat wordt alleen maar genieten van de kerst dit jaar! Geen gedoe met een kerstboom die net niet in de auto past of kerstversiering waar je eigenlijk al op uitgekeken bent na 10 jaar. Kerst vier jij dit jaar met een schitterende kant en klare kerstboom met versiering van Kerstboom Service Nederland. Kies voor enkel de lusten en niet de lasten van het optuigen van een kerstboom.

Shop bekijkenBel: 071 3310719

Kerstbomen huren in thema’s

Een gedecoreerde kerstboom huren is helemaal geen gek idee en het is ook zeker niet duur. Je hoeft namelijk zelf geen dure kerstboom aan te schaffen. Ook de kerstversieringen en de verlichting kunnen op zolder blijven liggen. Wij tuigen de boom op met prachtige ballen en decoratie. Laat deze klus maar aan onze stylisten over. Zij zorgen ervoor dat er een magische kerstboom komt te staan waar iedereen jaloers op zal zijn. De kerstbomen kun je huren in verschillende lengtematen en 3 categorieën, namelijk XMAS Basic, XMAS Snow en XMAS Luxe. Kerstboom Service Nederland is een onderdeel van Bloemen Service Nederland, die onlangs is uitgeroepen tot best bruidsbloemist van Nederland. Wij leveren enkel topkwaliteit en gaan voor het allerbeste. Dat is terug te zien in onze bruidsboeketten maar ook in alle andere producten die wij leveren. Als je een mooie kerstboom wil deze Kerst, huur je de gedecoreerde boom bij ons.

Prijzen voor een kerstboom huren

Is een kerstboom huren duur? Nee, de kosten zullen zeer waarschijnlijk geen struikelblok zijn. Wij bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en dit zal jou positief verrassen. Wist je dat de hoogte van de boom ook zorgt voor een verandering in de prijs? Logisch is dat wel want een kleinere boom heeft minder decoratie en uren werk nodig dan een grote boom natuurlijk. Creëer een romantische en sfeervolle Kerst met de kerstbomen van Kerstboom Service Nederland. Kom inspiratie opdoen in ons atelier in Roelofarendsveen of bestel de boom online met een paar klikken. Wij leveren onze kerstbomen door geheel Nederland, maar veelal in de provincies Zuid Holland, Noord Holland, Noord Brabant, Gelderland en Utrecht. In diverse plaatsen hebben we al veel bedrijven en particulieren van een mooie kerstboom mogen voorzien zoals in:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Haarlem
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Wassenaar
 • Zoetermeer


Recommended for you

Kerstboomservice Nederland is een onderdeel van Bloemenservice Nederland. Een bloemist met passie voor betoverende creaties. Tijdens de feestdagen zijn wij volledig gespecialiseerd in het leveren van kerstdecoraties door heel Nederland. Ons team van topstylisten tovert uw locatie in een handomdraai om tot een sprookjesachtige kerstsetting.

Kerstdecoratie

van krans tot guirlande

Maak de kerstsfeer compleet door naast een prachtige boom de ruimte aan te vullen met sfeervolle decoratie. Wij zorgen ervoor dat deze items in het gekozen sfeerthema worden gemaakt.

Style guide

laat je inspireren

Kerstversiering is leuk, helemaal in de stijl van een van onze 14 prachtige sfeerthema’s!
Blader door ons kers(t)verse magazine en
laat je inspireren!

Kerstbomen huren

Basic - luxe - sneeuwboom

Wij bieden een basic en luxe lijn aan. Ieder concept is te kiezen in een eigen thema en kan
uitgebreid worden met diverse andere items zoals eyecatchers, kerststukken, guirlandes etc.

Style Guide ontvangen?

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter om de inspiratie guide te ontvangen

kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie

HAPPY CUSTOMERS

HAPPY CUSTOMERS

Reviews

KSN voorziet ons hotel al jaren van prachtige kerstdecoraties. Zeer trouwe en fijne partner om mee samen te werken.
Joey de Kruijf
Central Park Voorburg
KSN heeft bij ons thuis de kerstboom verzorgt en volledig gedecoreerd. In een woord grandioos. Zowel de kwaliteit als klantvriendelijkheid zijn boven verwachting.
Corry Peery
Woning in Gorinchem
Het Spaarne Gasthuis heeft vanaf 2020 gekozen voor Kerstboomservice Nederland, en daar zijn wij nog erg blij mee! Annemarie en haar team luistert naar onze wensen en zet elk jaar iets moois neer. Ook dit jaar al weer druk bezig met de voorbereidingen 😀
Niels Witting
Spaarne Gasthuis ziekenhuizen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Jasper Prins
DAF Trucks

HAPPY CUSTOMERS

Let's meet

Bodil is onze creatieve duizendpoot.
Ze werkt de mooiste offertes uit maar staat op de dagen van uitlevering ook zelf bovenaan die ladder om je kerstdecoraties te plaatsen.

Bodil Office Rockstar met styling skills

Let's meet

Femke is een van onze topstylisten die zowel bloemwerk voor bruiloften als kerstarrangementen tot in de puntjes verzorgt. December is één van haar favoriete maanden omdat ze gek is op chocolade en het creëren van prachtige kerstdecoraties.

Femke Stylist

Let's meet

Thari is onze Frontoffice Rockstar, eenmaal uw favoriete
kerst-items uitgekozen is zij jullie contactpersoon en ze zorgt voor de administratieve kant.

Thari Frontoffice Rockstar

Let's meet

Bianca is onze queen of the team, ze zorgt dat alle maatwerk kerstarrangementen perfect gemaakt worden door onze stylisten. Controle is haar tweede naam en er gaat niets de deur uit zonder haar goedkeuring.

Bianca Queen of the team

Let's meet

Zoveel vrachtwagens tegelijkertijd laten rijden met strakke deadlines vraagt om een serieuze topper logistiek. Als chef van de enorme loods vol kerstmagie, zorgt Cees dat al onze teams de juiste producten krijgen, en is hij verantwoordelijk voor alle logistiek.

Cees Kromhout Logistiek manager

Let's meet

Trotse founder van KSN en inmiddels al 15 jaar aan het
roer van dit mooie bedrijf. Creativiteit zit in haar DNA en
ze is verantwoordelijk voor de sales. Samen met haar
team zet ze de mooiste totaalplaatjes neer en ziet ze
ieder pand als unieke uitdaging.

Annemarie Hoekstra Founder

X
 • Geen producten in de lijst
0%
 • Inloggen
 • Registreren
 • Registration disabled
Registration disabled