Kerstboom
service
nederland

Kerstarrangement met bloemen

Ga totaal ontzorgd de feestdagen in en make it a December to remember!

Totaal ontzorgt, op basis van huur
ruim 15 jaar ervaring
kies ieder jaar een ander thema

Kerstboomservice
nederland

Stylingservice op locatie

Totaal ontzorgt, op basis van huur

ruim 15 jaar ervaring

kies ieder jaar een ander thema

Kerstarrangement met bloemen

Er zijn zoveel manieren om te zorgen voor een fraaie versiering met kerst, maar wat kan er nu opboksen tegen een prachtig kerstarrangement met bloemen? Of het nu gaat om decoratie bij je thuis of voor een kerstfeest ergens op locatie; wij zorgen voor ongeëvenaard mooie kerstversiering. Bij ons kun je een exclusief kerststuk bestellen en huren, dat wij vervolgens bij je bezorgen. Ben je op zoek naar meerdere stukken of complete aankleding van een kerstfeest of kerstevenement? Ook daarvoor ben je bij Kerstboom Service Nederland aan het juiste adres.

Shop bekijkenBel: 071 3310719

Een kerstarrangement met bloemen geheel op maat

Je kunt ons inschakelen voor het maken van een prachtig kerstarrangement met bloemen en dat geheel op maat. Wat voor kerststuk of kerstarrangement je ook in gedachten hebt, wij kunnen het zeker realiseren voor je. Wij gebruiken hiervoor prachtige, exclusieve bloemen. Wil je een traditioneel kerststuk, dan houden wij hier natuurlijk rekening mee in de keuze voor bloemen en decoratief groen.

Maar wie zegt dat kerstdecoratie traditioneel moet zijn? Wil je eens echt uitpakken deze kerst, dan kunnen wij je ook perfect van dienst zijn. Of het nu gaat om een klein en subtiel stuk, een groot kerststuk, meerdere exemplaren of complete kerstversiering van A tot Z: omdat wij maatwerk met bloemen kunnen leveren, kan elke wens gerealiseerd worden.

Een kerststuk bestellen bij ons, betekent niet alleen beschikken over prachtige kerstversiering op maat en genieten van de allerbeste kwaliteit bloemen; je betaalt ook altijd een zeer schappelijke prijs. Niet voor niets hebben wij klanten in onder andere:

 • Alkmaar
 • Almere
 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Haarlem
 • Hoofddorp
 • Leiden
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Wassenaar
 • Zoetermeer

En andere delen van Zuid Holland, Noord Holland, Noord Brabant, Gelderland en Utrecht. Zeer veel mensen door geheel Nederland weten ons inmiddels te vinden.

Wil je jouw kerstarrangement met bloemen op maat laten maken, dan kun je in de webshop aangeven wat je wilt, maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in de winkel. Wij helpen je graag ter plekke. Je kunt alle mogelijke bloemen en decoratie zelf bekijken en wij helpen je vanzelfsprekend met het samenstellen van jouw favoriete stuk.

Aankleding op locatie

Wil je ervoor zorgen dat jouw kerstarrangement met bloemen tot in de puntjes verzorgd wordt? Wij zijn niet alleen een leverancier van de bloemen, maar kunnen naast op locatie leveren ook de complete aankleding verzorgen. Zo heb je nergens omkijken naar en weet je zeker dat het met de kerstsfeer helemaal in orde komt.


Recommended for you

Kerstboomservice Nederland is een onderdeel van Bloemenservice Nederland. Een bloemist met passie voor betoverende creaties. Tijdens de feestdagen zijn wij volledig gespecialiseerd in het leveren van kerstdecoraties door heel Nederland. Ons team van topstylisten tovert uw locatie in een handomdraai om tot een sprookjesachtige kerstsetting.

Kerstdecoratie

van krans tot guirlande

Maak de kerstsfeer compleet door naast een prachtige boom de ruimte aan te vullen met sfeervolle decoratie. Wij zorgen ervoor dat deze items in het gekozen sfeerthema worden gemaakt.

Style guide

laat je inspireren

Kerstversiering is leuk, helemaal in de stijl van een van onze 14 prachtige sfeerthema’s!
Blader door ons kers(t)verse magazine en
laat je inspireren!

Kerstbomen huren

Basic - luxe - sneeuwboom

Wij bieden een basic en luxe lijn aan. Ieder concept is te kiezen in een eigen thema en kan
uitgebreid worden met diverse andere items zoals eyecatchers, kerststukken, guirlandes etc.

Style Guide ontvangen?

Laat hieronder uw naam en e-mailadres achter om de inspiratie guide te ontvangen

kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie • kerststylingservice op uw locatie

kerststylingservice op uw locatie

HAPPY CUSTOMERS

HAPPY CUSTOMERS

Reviews

KSN voorziet ons hotel al jaren van prachtige kerstdecoraties. Zeer trouwe en fijne partner om mee samen te werken.
Joey de Kruijf
Central Park Voorburg
KSN heeft bij ons thuis de kerstboom verzorgt en volledig gedecoreerd. In een woord grandioos. Zowel de kwaliteit als klantvriendelijkheid zijn boven verwachting.
Corry Peery
Woning in Gorinchem
Het Spaarne Gasthuis heeft vanaf 2020 gekozen voor Kerstboomservice Nederland, en daar zijn wij nog erg blij mee! Annemarie en haar team luistert naar onze wensen en zet elk jaar iets moois neer. Ook dit jaar al weer druk bezig met de voorbereidingen 😀
Niels Witting
Spaarne Gasthuis ziekenhuizen
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Jasper Prins
DAF Trucks

HAPPY CUSTOMERS

Let's meet

Bodil is onze creatieve duizendpoot.
Ze werkt de mooiste offertes uit maar staat op de dagen van uitlevering ook zelf bovenaan die ladder om je kerstdecoraties te plaatsen.

Bodil Office Rockstar met styling skills

Let's meet

Femke is een van onze topstylisten die zowel bloemwerk voor bruiloften als kerstarrangementen tot in de puntjes verzorgt. December is één van haar favoriete maanden omdat ze gek is op chocolade en het creëren van prachtige kerstdecoraties.

Femke Stylist

Let's meet

Thari is onze Frontoffice Rockstar, eenmaal uw favoriete
kerst-items uitgekozen is zij jullie contactpersoon en ze zorgt voor de administratieve kant.

Thari Frontoffice Rockstar

Let's meet

Bianca is onze queen of the team, ze zorgt dat alle maatwerk kerstarrangementen perfect gemaakt worden door onze stylisten. Controle is haar tweede naam en er gaat niets de deur uit zonder haar goedkeuring.

Bianca Queen of the team

Let's meet

Zoveel vrachtwagens tegelijkertijd laten rijden met strakke deadlines vraagt om een serieuze topper logistiek. Als chef van de enorme loods vol kerstmagie, zorgt Cees dat al onze teams de juiste producten krijgen, en is hij verantwoordelijk voor alle logistiek.

Cees Kromhout Logistiek manager

Let's meet

Trotse founder van KSN en inmiddels al 15 jaar aan het
roer van dit mooie bedrijf. Creativiteit zit in haar DNA en
ze is verantwoordelijk voor de sales. Samen met haar
team zet ze de mooiste totaalplaatjes neer en ziet ze
ieder pand als unieke uitdaging.

Annemarie Hoekstra Founder

X
 • Geen producten in de lijst
0%
 • Inloggen
 • Registreren
 • Registration disabled
Registration disabled